X-Fittt (GLI)

 

 

Met X-Fittt GLI streven we ernaar om jou een fittere en gezondere leefstijl te geven. Onze unieke aanpak van leefstijlcoaching in combinatie met professionele sportbegeleiding helpt je bij het bereiken van je doelen. Bovendien wordt de 24 maanden leefstijlcoaching gratis vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekering. Wij zorgen voor een probleemloze declaratie, zodat jij zonder gedoe kunt deelnemen aan ons programma. Daarnaast helpt onze persoonlijke aanpak je niet alleen bij het afvallen en bewegen, maar ook bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

Doe mee met X-Fittt GLI, dé gecombineerde leefstijlinterventie, en zet de eerste stap naar een gezonder en fitter leven!

100% Persoonlijke begeleiding 100% Persoonlijke begeleiding

Bij X-Fittt GLI start je jouw afvaltraject altijd met een persoonlijke intake, een trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende begeleiding van professionals.

Medisch verantwoord afvallen Medisch verantwoord afvallen

Individueel of in groepsverband en onder de juiste begeleiding behaal je de beste resultaten.

Wetenschappelijk onderbouwd programma Wetenschappelijk onderbouwd programma

Unieke, multidisciplinaire aanpak welke geaccrediteerd is door het RIVM en vergoed wordt vanuit de basisverzekering, onder begeleiding van specialisten.

X-fittt is een tweejarige interventie. Met behulp van intensieve begeleiding door een leefstijlcoach werkt men aan een gecombineerde interventie van voeding en beweging. De interventie richt zich op gewichtsreductie en gedragsveranderingen om een betere kwaliteit van leven te bewerkstelligen. X-fittt is het enige individuele programma. Vijf keer per jaar woont men in groepsvorm een workshop naar keuze bij.  De leefstijlcoach monitort de resultaten middels fysieke metingen en de X-fittt App.

 

GLI Locaties Leefstijl Noord-Holland

Groups for Balance – Leefstijl NH is het samenwerkingsverband voor leefstijlcoaches in de regio Noord Holland. raadpleeg de website voor alle locaties en startdata waar de GLI wordt gegeven.

www.leefstijl-nh.nl

 

Afspraak aanvragen

Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken

Waar kunnen wij je nog meer mee helpen?

Ik wil herstellen van mijn
Blessure of klacht

Ik wil trainen en
Fitter worden

Direct contact opnemen