Fysiotherapie

Fysiotherapie in Alkmaar

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

Bij ons werken de fysiotherapeuten samen met diverse disciplines om je gezondheid te verbeteren. We doen dit vanuit jouw gezondheidscirkel

Gezond zijn betekent niet alleen dat je vrij bent van lichamelijke klachten. Je totale gezondheid bestaat uit meerdere aspecten, zoals voeding – training – herstel van blessures, etc. Jouw gezondheidscirkel brengt dit in beeld. Jij en jouw gezondheid staan centraal – vervolgens kijken we samen met jou welke zorg het beste ingezet kan worden om je blijvend in optimale gezondheid te brengen.

De  fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij gaat samen met je aan het werk om je zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met je naar je wensen, je lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat je weer beter kunt bewegen en je doelen behaalt.

Afspraak aanvragen

Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken

Waar kunnen wij je nog meer mee helpen?

Ik wil werken aan
een gezondere leefstijl

Ik wil trainen en
Fitter worden

Direct contact opnemen