InBody Health Check

InBody Health Check

Je gezondheid is je grootste bezit. Maar hoe sta je er nu eigenlijk voor? Wat kun je verbeteren? Werk gericht en meetbaar aan je gezondheid met behulp van ons InBody systeem. De InBody Health Check geeft je duidelijke inzichten in je huidige gezondheid. Hiermee breng je jouw gezondheid op meerdere vlakken in kaart. Aan de hand van de resultaten van de meting ga je gericht aan de slag.

HOE WERKT HET? 
Het InBody systeem analyseert jouw lichaamssamenstelling. Dit is een methode die aangeeft waar je lichaam uit bestaat: vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Dankzij het in kaart brengen van deze factoren krijg je een duidelijk en betrouwbaar beeld over de gezondheid van jouw lichaam. Zo kun je van binnenuit aan je gezondheidsdoelen werken.

Daarnaast levert de InBody onafhankelijke metingen voor 5 cilinders: linkerarm, rechterarm, linkerbeen, rechterbeen en romp. Hiermee sporen we spierdisbalansen op tussen de beide kanten van het lichaam. Het systeem geeft adviezen over deze disbalansen en over hoeveel vetmassa/spiermassa je af zou moeten vallen of juist moet opbouwen om een gezondere lichaamssamenstelling te krijgen.

INBODY HEALTH CHECK
Plan jouw meting in bij een van onze specialisten. De meting kan plaats vinden tijdens een zitting fysiotherapie, zitting diëtetiek, individueel gesprek met jouw leeftsijlcoach of tijdens de FIT-les. Je kunt per jaar 6 metingen inplannen met een minimale tussenpauze van 2 maanden.

ACTIE
1 jaar InBody metingen voor € 50,00 (in plaats van € 90,00 voor 3 metingen!). Download hier de voucher.
Deze voucher kan alleen ingeleverd worden indien er al een Inbody Health Check (eerste meting) heeft plaatsgevonden. Zie de voorwaarden op de voucher.  

 

Onze specialisten

Linda Leegwater

Desi van der Haas

Bas in ’t Veld

Afspraak aanvragen

Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken

Waar kunnen wij je nog meer mee helpen?

Ik wil werken aan
een gezondere leefstijl

Ik wil herstellen van mijn
Blessure of klacht

Direct contact opnemen