ZwangerFit en MamaFit

Zwanger en sporten:

Sporten tijdens de zwangerschap. Ben jij in verwachting en wil je op een veilige en verantwoorde manier werken aan je kracht en conditie? Kom sporten bij Groups for Balance. Bij de Zwanger en Fit les ligt de focus op functioneel bewegen ter voorbereiding op de bevalling en de kraamtijd. Plan jouw proefles!

We starten met een gesprek om te kijken wat je sportachtergrond is, of je klachten hebt en hoe je zwangerschap verloopt. Hier wordt ook wat theorie gegeven over sporten tijdens de zwangerschap.

Sporten tijdens de zwangerschap focust zich op kracht, conditie, balans en houding. We sluiten de les af met bekkenbodem-oefeningen en ademhalingstechnieken. Elk vrouwenlichaam is anders en elke zwangerschap is anders, dus daar wordt rekening mee gehouden tijdens het sporten. Iedereen sport tijdens de les op haar eigen niveau, maar er wordt er zeker voor gezorgd dat iedereen voldaan naar huis gaat.

We sporten in kleine groepen van maximaal zes dames zodat iedere vrouw de aandacht krijgt die zij verdient. De les wordt gegeven door onze Zwanger-/Mama Fit coach Linda Leegwater.

Je kunt op elk gewenst moment starten met sporten tijdens de zwangerschap en door blijven trainen zolang jij dit prettig vindt. Na de bevalling kun je aansluiten in de Mama Fit les om weer verantwoord te herstellen.

Sporten na de bevalling:

Tijdens de sportles MamaFit begeleiden we jou als kersverse mama om te herstellen van de zwangerschap en bevalling en werken we ernaartoe om terug te keren naar de naar je oude sport. Voordat je weer begint met sporten testen we de diastase en bekken(bodem). Zo schetsen we een beginsituatie. Elke vrouw is uniek en elk herstel is anders, het is daarom fijn dat we met een kleine groep met mama’s sporten. Wil jij toch liever alle aandacht en 1 op 1 begeleiding van onze Mama Fit coach? Dan is Personal Training altijd mogelijk.

Onze specialisten

Linda Leegwater

Daniëlle Verdegaal

Afspraak aanvragen

Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken

Waar kunnen wij je nog meer mee helpen?

Ik wil werken aan
een gezondere leefstijl

Ik wil herstellen van mijn
Blessure of klacht

Direct contact opnemen