Ik heb rugklachten

Fysiotherapie bij rugklachten in Alkmaar

Rugklachten is een veel voorkomende klacht. Bij Groups for Balance hebben wij geïnvesteerd is goed geschoolde (rug) therapeuten, gespecialiseerde oefentherapie apparaten (DAVID) en een uitgebreide functionele fitness oefenzaal.

Revalidatietraject

Tijdens het revalidatietraject doorloop je een aantal fases. We beginnen met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake zullen we onder andere lichamelijk onderzoek doen, een vragenlijst invullen en een krachtmeting uitvoeren. Daarna bekijken we samen welke overige therapieën er mogelijk zijn en hoe we deze goed op elkaar af kunnen stemmen. Zo komen we samen tot een persoonlijk behandeltraject, afgestemd op ieders wensen en mogelijkheden.

Een groot deel van het behandeltraject bestaat uit het vergroten van kracht, mobiliteit, uithoudingsvermogen en coördinatie. Dit doen wij door middel van trainen op de DAVID apparatuur.

Nazorgtraject

Heb je het revalidatietraject afgesloten en wil je er zeker van zijn dat je trainingsresultaten niet verdwijnen? Dan kan je in een veilige omgeving preventief, onder begeleiding van een beweegcoach, blijven trainen Groups for Balance – Leefstijlcentrum Alkmaar.

Onze specialisten

Lars Dekker

Bas in ’t Veld

Jan Lof

Jane van der Knaap

Afspraak aanvragen

Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken

Waar kunnen wij je nog meer mee helpen?

Ik wil werken aan
een gezondere leefstijl

Ik wil trainen en
Fitter worden

Direct contact opnemen