Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Groups for Balance Fysiotherapie is hét adres voor fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, Neuro-revalidatie, Valpreventie,  COPD en Astma, Medical Taping, Dry Needling, Echografie, EPTE behandeling, Shockwave therapie, (sport)revalidatie en Flywheel training in de regio Alkmaar.

Fysiotherapie op maat!                                                                                                                   

De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen. Wij behandelen cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen gaan sporten. Wij begeleiden en adviseren sporters die hun sport op hun niveau willen beoefenen. Maar ook zien we in onze praktijk andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport en oefeningen worden ingezet als onderdeel van de therapie in onze oefenzaal.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag            08.00u – 18.00u

Dinsdag/donderdagavond     18.00u – 21.00u

Zaterdagochtend                  08.30u – 12.30u

Bereikbaarheid

Telefonisch via 072 – 7210902

Per email via  info@gfb-fysiotherapie.nl

 

Afmelden

Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht. Wilt u in het weekend afbellen of een afspraak verplaatsen, kunt u:

– een bericht inspreken op onze voicemail

of

– mailen naar info@gfb-fysiotherapie.nl

Website

Voor meer informatie over onze praktijk kunt u terecht op onze website:  www.gfb-fysiotherapie.nl

 Vergoeding

Groups for Balance Fysiotherapie heeft met alle verzekeraars een contract. Indien u een naturaverzekering hebt afgesloten worden de behandeling volledig vergoed. Bij een restitutieverzekering kan het in sommige gevallen zo zijn dat u zelf klein deel moet aanvullen. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van het soort pakket waarvoor u hebt gekozen. Welke dat is kunt u nalezen in uw polis. Bij twijfel adviseren wij u om uw verzekeraar te bellen om dit na te vragen.

Betalingsvoorwaarden

Bent u niet aanvullend verzekerd dan wordt de rekening na uw behandeling naar u opgestuurd. Wij vragen u deze binnen 10 dagen te voldoen. Ook als uw aanvullende verzekering ‘op’ is zullen de rekeningen naar u worden opgestuurd. Wij adviseren u om op de hoogte te zijn van het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt.

Prijslijst

Onze tarieven kunt u vinden op onze website of kunt u opvragen bij de balie.

Klanttevredenheid

Groups for Balance Fysiotherapie probeert haar zorg continu te verbeteren. Dit doen wij o.a. door middel van een tevredenheids-onderzoek. Indien u toestemming geeft aan uw therapeut, krijgt u de vragenlijst na de behandelperiode per email toegestuurd. 

Klachtenregeling

Heeft u klachten over de behandeling of de manier waarop wij met u omgaan, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Bespreek uw klacht met uw fysiotherapeut. Wij helpen u graag en zoeken het liefst samen naar een oplossing. Mochten wij er samen toch niet uitkomen dan kunt u gebruik maken van de Klachtenregeling Fysiotherapie. Op de websitepagina Klachtenregeling van De Fysiotherapeut (initiatief van het KNGF) vindt u alle informatie hierover. www.defysiotherapeut.com

Privacy/rechten

Groups for Balance Fysiotherapie houdt zich aan uw rechten en onze plichten volgens het privacyreglement die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

Raadpleeg voor meer informatie onze website en www.patientenfederatie.nl.

Wij maken voor het bijhouden van uw dossier (EPD) gebruik van het beveiligde platform van onze leverancier Fysiomanager. Uw gegevens worden in dit EPD bijgehouden. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit zonder uw toestemming gedeeld worden met andere partijen. 

Verder nemen wij deel aan het LDF (Landelijke Database Fysiotherapie). Dit in het kader van kwaliteitsonderzoek. Hiervoor zullen enkele gegevens uit uw dossier verstuurd worden. Dit gebeurt geheel anoniem. Uw privacy blijft hiermee gewaarborgd. Ook hiervoor zal uw toestemming gevraagd worden.

Voor meer informatie zie www.landelijkedatabasefysiotherapie.nl

Mocht u aan één of meer van deze zaken niet willen meewerken, geeft u dat dan aan bij uw therapeut. Wij zullen er dan voor zorgen dat dit niet plaats zal vinden.

Klachtenregeling

 https://www.kngf.nl/binaries/content/assets/kngf/beveiligd/ik-kom-voor/klachtenregeling/klachtenregeling-fysiotherapie.pdf