ZwangerFit en MamaFit

Zwanger en Fit:

Ben jij in verwachting en wil je op een veilige en verantwoorde manier werken aan je kracht en conditie? Tijdens de Zwanger en Fit les ligt de focus op functioneel bewegen ter voorbereiding op de bevalling en de kraamtijd.

We starten met een uitgebreide intake om te kijken wat je sportachtergrond is, of je klachten hebt en hoe je zwangerschap verloopt. Hier wordt ook wat theorie gegeven over sporten tijdens de zwangerschap.

Tijdens de lessen werken we aan kracht, conditie, balans en houding en sluiten we de les af met specifieke bekkenbodem-oefeningen en ademhalingstechnieken. Elk vrouwenlichaam is anders en elke zwangerschap is anders, dus daar wordt rekening mee gehouden tijdens de trainingen. Iedereen traint tijdens de les op haar eigen niveau, maar er wordt er zeker voor gezorgd dat iedereen voldaan naar huis gaat.

We trainen in kleine groepen van maximaal zes dames zodat iedere vrouw de aandacht krijgt die het verdient. De les wordt gegeven door onze Zwanger-/Mama Fit coach Linda Leegwater.

Je kunt op elk gewenst moment starten met de trainingen en door blijven trainen zolang jij dit prettig vindt. Na de bevalling kun je aansluiten in de Mama Fit les.

Mama Fit:

Tijdens deze training begeleiden we jou als kersverse mama om te herstellen van de zwangerschap en bevalling en werken we toe om terug te keren naar de naar je oude sport. We beginnen de trainingen eerst met een intake en testen de diastase en bekken(bodem). Zo schetsen we een beginsituatie. Elke vrouw is uniek en elk herstel is anders, het is daarom fijn dat we met een kleine groep trainen. Wil jij toch liever alle aandacht en 1 op 1 begeleiding van onze Mama Fit coach? Dan is Personal Training altijd mogelijk.

Onze specialisten

Linda Leegwater

Afspraak aanvragen

Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken

Waar kunnen wij je nog meer mee helpen?

Ik wil werken aan
een gezondere leefstijl

Ik wil herstellen van mijn
Blessure of klacht

Direct contact opnemen