Adem en Koude workshop 30 juni 19.00 uur.

25 mei 2022

Adem en Koude workshop

Wist je dat de manier waarop je ademt invloed heeft op veel processen in je lichaam en geest? Je invloed is groter dan je denkt, je hebt je adem immers altijd bij je!

Wist je dat je ook koude kunt inzetten om je gezondheid te verbeteren? Je hoeft niet meteen in een ijsbad plaats te nemen, er zijn meerdere manieren om dit te doen.
In deze 2 uur durende workshop leggen we je uit hoe je adem en koude in kunt zetten als tool voor een gezondere leefstijl. Door een combinatie van theorie en praktische oefeningen kun je ontdekken wat bij jou past en hoe jij deze tools in kunt zetten!
De workshop wordt verzorgd door Margreet Voebel, integraal leefstijl & vitaliteitscoach, adem en koutrainer bij Groups For Balance. ‘Het werken met adem en kou vind ik zo mooi omdat het beide dingen zijn die we allemaal tot onze beschikking hebben en dus zelf in kunnen zetten voor onze gezondheid. Er ging een wereld voor mij open toen ik leerde en ervaarde wat het effect is op mijn lichaam en geest. Dit gun ik iedereen!
Veiligheid en verantwoord aan de slag is van groot belang. Tijdens de workshop leg ik uit wat zowel de adem als de koude voor je kan doen en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan in je dagelijks leven. Goed (en misschien geruststellend) om te weten is dat je niet in een zult ijsbad gaan, dit kan tijdens een vervolg workshop.
30 juni 19.00 uur.
Duur: 2 uur
Kosten: 10 euro pp
Aanmelden: mail naar info@groupsforbalance.nl

Deel dit artikel

Meer nieuws & updates

Vitaliteit blog 7: ‘Voeding – Macro’s ‘
De basis van een goed voedingspatroon. De term macronutriënten of macro’s heb je vast weleens...
GFB FIT try-out weeks
GFB FIT Try-out weeks 🎉   Wil jij (iemand laten) kennis maken met de FIT...
Ijsbad workshop 7 januari 9.30 uur