Bob Kruis

Bob Kruis

Praktijkhouder Zorgondernemer Fysiotherapeut

Mijn naam is Bob Kruis, fysiotherapeut sinds 2004. Zoals van een fysiotherapeut te verwachten is, hou ik erg van sport (wielrennen, hardlopen, hockey en wintersport). De eerste 10 jaar van mijn fysiotherapie loopbaan heb ik met veel plezier bij een grote praktijk gewerkt. Al jaren had ik de ambitie om een fysiotherapiepraktijk te starten waar gewerkt wordt volgens de laatst bewezen methoden en met de meest vooruitstrevende behandeltechnieken. Dat is werkelijkheid geworden! Samen met mijn team proberen ik het maximale herstel te behalen met onze patiënten.

Ik heb mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd als spier-pees specialist. Shockwave therapie (sinds 2007), echografie (sinds 2012) Epte-therapie (2016) en flywheel trainingen zijn onderdelen van mijn behandelingen.  Sportgerelateerde klachten en COPD zijn eveneens aandachtsgebieden van mij. Daarnaast verzorg ik trainingen aan fysiotherapeuten op het gebied van stabiliteit, coördinatie en balans met behulp van MFT materialen. Deze kennis gebruik ik ook tijdens behandelingen van patiënten.

Stagebegeleider: Opleiding fysiotherapie Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Leiden.

Werkdagen: maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdag. U kunt rechtstreeks met mij een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch 072-7210902

Mijn specialiteiten:

  • Fysiotherapie
  • Praktijkhouder
  • Leefstijlcoaching