Leefstijl-Sportcarrousel

Leefstijl-Sportcarrousel

Bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Maar hoe kom je erachter welke activiteit bij jou past? Door de verschillende beweegactiviteiten te ontdekken! In samenwerking met Alkmaar Sport is de Leefstijl-Sportcarrousel ontwikkeld. Hierbij probeer je de hele maand elke week (4x) een sport naar keuze uit.  Zo kun je ontdekken welke beweegactiviteit bij je past.

Wanneer

De Leefstijl-Sportcarrousel krijgt wegens een groot succes van afgelopen maanden een vervolg in het najaar. Je kunt dan weer verschillende lessen uitproberen vanuit de bestaande sport- en beweegaanbieders uit de gemeente Alkmaar.

Activiteiten:Voor jou?

De Leefstijl-Sportcarrousel is voor deelnemers die een leefstijlinterventie volgen, bijvoorbeeld de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie). Dankzij de Leefstijl-Sportcarrousel kun je in groepsverband onder professionele begeleiding verschillende sporten uitproberen, waarbij je vooral jezelf kunt zijn. In beweging komen en plezier hebben tijdens het uitproberen staat voorop!

Leefstijlcoaching

Krijg je nog geen leefstijlcoaching maar wil je wel aan je leefstijl werken en/of meedoen met de Leefstijl-Sportcarrousel? Neem dan contact met ons op voor overbrugging van de komende periode!

Hou de site en onze socials in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis de aankondiging voor de start in het najaar niet.

De Leefstijl-Sportcarrousel wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Maatschappelijk Sportakkoord van Alkmaar. Dit in samenwerking met Alkmaar Sport en Groups for Balance – Leefstijlcentrum Alkmaar.

Afspraak aanvragen

Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken
Toestemming(Vereist)

Waar kunnen wij je nog meer mee helpen?

Ik wil herstellen van mijn
Blessure of klacht

Ik wil trainen en
Fitter worden

Direct contact opnemen